15. heinäkuuta 2011

Haukku

Tyttö näki pitkästä aikaa koiran. Alun jännittämisen jälkeen uskalsi mennä 'paijaamaan' haukkua ihan itse.


Niin, olisihan se ikioma karvainen kaveri enemmän kuin kiva. Mutta vaikka koko kesän on ollut koirakuume, pohdinnan jälkeen tulen kerta toisensa jälkeen siihen tulokseen, ettei vielä ole sen aika. Nelitassuinen tuo työtä ja vastuuta, juuri nyt meillä on sitä tarpeeksi.

2 kommenttia:

  1. Meillä Väpä on ihan hulluna kaikkiin eläimiin eikä ikinä oo niitä yhtään pelänny, se menee yleensä just toisin päin, eläimet vaan juoksee karkuun ku Väpä tulee paikalle! :-DD

    psst. Täälä myös yksi koirakuumeilija, tää ei vaan mee ohi!

    VastaaPoista
  2. :DD Mua vähä harmittaa, kun ei oikein oo paikkaa jossa käydä tyttö "tottumassa" elukoihin, erityisesti koiriin, koska meillä kuitenkin tulee sellainen joskus olemaan. :/ Onneks kuitenkaan ei huuda ku nelijalkainen tulee lähelle ja on vaan ihan vähän aikaa sellanen arkajalka.

    Juu ei. :D Enskuussa tulee tasan vuosi siitä, kun meillä on koira ollut. :/ Sitä haaveilee ja haaveilee omasta koirasta, mutta sitte vähän päästä tajuaa, ettei halua mitä tahansa koiraa: sen on oltava täysin samannäköinen kuin edesmennyt ja täysin samanluontoinen jne., täytyy vielä odottaa sitäkin, että pääsee ns. yli tästä entisestä koirasta. :)

    VastaaPoista