11. syyskuuta 2011

Kiire

Viikon puolesta välistä olen juoksenut pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Keskiviikkona oli muutaman tunnin esittely tulevista hommista työpaikalla, torstaina viipotin ensin koululle, sitten lapsen tulevaan hoitopaikkaan ja lopuksi uudestaan työpaikalle, perjantaina oli jälleen vuorossa työpaikka.

Tuloksena usean päivän harppomisesta on kipeät pallonilkat, ah! Sekä tietysti tieto uusista työtehtävistä (niin päässä kuin komea nippu monisteita), läjäpäin tehtäviä koulusta, taskussa työavaimet, uniformu odottamassa sekä mielikuva tulevasta hoitopaikasta.

Nyt peukut pystyyn, että tämä mamma pystyy ja jaksaa seuraavan kolmen kuukauden aikana hoitaa koulunsa ja autokoulun loppuun, hoitaa työnsä, lapsen sekä kodin. Ressi pukkasi hikenä jo eilen päälle, kun tein opettajani lähettämää tehtävää kaksi tuntia. Kuka väitti, että merkonomin perustutkinto on läpihuutojuttu?

P.S. Oon tässä lyhyen ajan sisällä laihtunut neljä kiloa ihan huomaamattani! :D Ehkä se on totta, että kun lapsi lähenee vuoden ikää, alkavat raskauskilot vasta pudota?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti