4. syyskuuta 2011

Yksi vielä

Toissapäivänä saatiin nappulan kummitädin kanssa aivan loistava idea, jonka seurauksena hän tuli minut ja tytön hakemaan luokseen yökylään. Kummitustädillähän on itsellään aivan syötävän suloinen 2-vuotias poika (sekä tietysti minun tuleva kummitytsyni hautumassa masussa), joka tytön nähdessään hoki koko ajan: "Vauva. Vauva. Vauva." Typykällä oli hullun hauskaa, kun poika konttasi tämän kanssa lattialla. Välillä kiljuivat toisilleen, välillä leikittiin leluilla ja kierrettiin ympäri taloa. Tytön jäädessä jälkeen poika huuteli: "Vauva tänne."

Ette voi uskoa kuinka paljon sydäntä lämmitti katsoa näiden kahden peuhaamista. Tyttökään ei ollut pitkään aikaan nauranut niin paljon. Itse hymyilin kuin Hangon keksi ja mietin rakkautta täynnä: "Kyllä meidän tytsy tarvitsee sisaruksen." 

Niin, että jos jotain tarvitsee ikänä syyttää mun päätöstä haluta toinen lapsi, syytettävä on se pikkuinen hurmuripoika, joka sai meidän tytsyn räkättämään kuin viimeistä päivää. :))

P.S. Jos alatte heti odottamaan ehkä tulevia vauva-uutisia, saatte odottaa kauan. Miehen ehto toiselle lapselle on se, että minulla on vakituinen työpaikka. Notta saatte täältä sellaisia uutisia odottaa ainakin vuoden.

2 kommenttia:

  1. Kummitätsy4.9.2011 18.07

    Älä kuules yritä syyttää mein jätkää siitä sitten yhtään :D

    VastaaPoista