22. syyskuuta 2011

Urheilua

Lueskelin tässä postaustani viime vapaapäivältäni, jossa julistin, että seuraavalla viikolla (eli tänään) pidän ihan oikean vapaapäivän. Tuli morkkis...kun ei sitä oikeaa vapaapäivää nähtävästi ole, minä kun heilun työpaikalla tänään(kin). No ei se pitkä juttu ole, enintään työpaikkalla menee pari tuntia aikaa, tänään on nimittäin uinninvalvojan testiuinnin aika. Jokainen voi oheisesta linkistä käydä kattomassa, että mitä se käytännössä tarkoittaa.

Eilen olinkin aamulla vähä koittelemassa, että miten uinti yleensäkin minulta luonnistuu nykyään. Tekniikka on vieläkin hyvä, se ei näköjään tuolta selkärangasta lähde kulumallakaan, mutta kunto ja kestävyys on ihan surkea! Ensimmäisen 50 metrin vapaauinnin jälkeen oli jo veto ihan poissa ja suoraan sanottuna alkoi ihan tosissaan vituttamaan se, että on mennyt päästämään itsensä tähän kuntoon. Uimariaikoina vain alkuverraksi vedettiin vähintään 600 metriä.
Periksihän ei anneta ja niin siinä huima kilsa uitiin hampaat irvessä. Pakko alkaa treenaamaan, ihan oikeasti. "Onneksi" sitä ajokorttia ei vielä ole, tulee ainakin siinä liikuttua, kun typykkää vie ja hakee jalkasin hoidosta.

Tuota tämän päiväistä testiäkin harjoittelin. Voin sanoa, että se näyttää helpolta, mutta nuo sukeltamiset väsyttää yllättävän paljon ja kun niiden jälkeen kuljetat ihmistä, joutuu kyllä kaikkensa antamaan, että pääsee vaadittavaan aikaan.

Miten te muut, onko muita, jotka pitää uimisesta tai ovat jopa harrastaneet sitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti