22. syyskuuta 2011

Taapero

Mutta mitä kuuluu meidän päivänpaisteelle? Ihanaa, hyvää, kaikkea sitä. Tottahan osaa meidän tyttökin kiukutella, mutta nyt kun on töissä, osaa sitä aikaa lapsen kanssa arvostaa noin miljoona kertaa enemmän.

Typykällä on melkein koko kalusto jo suussa paria lukuunottamatta, kävelee jopa jo kengätkin jalassa, halaa, taputtaa, osoittaa ja paljon muuta. Huimaa ajatella, että pirpana on ensi viikolla jo 1-vuotias!!

2 kommenttia:

 1. Söppänä :) hurjaa kuvitella että on jo hampaat tullu, meidän poika reilu 8kk ja vasta ne kaksi etuala hammasta tullut :D kuola kyllä valuu siihen malliin taas että jospa sieltä uusia rupeis tulemaan.. aikamoista!
  On varmaan ihana tunne kun oma lapsi tulee tietoisesti halaamaan <3 meillä tullaan naamaa vasten kiehnäämään ja se jo tuntuu äitistä ihanalle ;) oijoiijoii, en malta oottaa että meilläkin käveltäisiin. Luotto on kova ja uskon että talvella tepsutellaan täysiään.. hope so :--D

  VastaaPoista
 2. No meillä ne ekat kaks hammasta tuli siinä 4 kk iässä, seuraavat tuli vasta 7 kk iässä ja seuraavat sai itseensä oottaa kuukauden, josta lähtien niitä on tullut kuin sieniä sateelle. Kun niitä tulee, niitä tosiaan alkaa tulemaan. :D

  Onhan se ihanaa. <3 Odota vain, kyllä kohta sinäkin saat ekat halaukset tuntea. ;)

  Malta vain. :D Oli niin kauhea katsella kun tyttö opetteli kävelemään, niitä kömmähdyksiä ja kaatumisia. :( Mut ne ekat askeleet! <3 Niiden näkeminen on jotain niin hienoa!

  VastaaPoista