31. elokuuta 2011

Tilaa leluille

Vanha kämppä siivottu ja kaikki ne neljä avainta palautettu. Kunnon wtf-elämys oli kun avasin oven ja huomasin niiden kymmenien mainoslehtisien kadonneen lakkihyllyltä ja tupakantumppien parvekkeelta. Ilmeisesti kiltti talkkarisetä oli tullut tsekkaamaan ja päättänyt avittaa. Kai ymmärsi, että tulen vasta tänään siivoamaan kun kaappeja kolutessaan huomasi imurin ja pesuaineiden olevan vielä siivouskaapissa?

Lisäksi ostin tänään tytön huoneeseen Sotkasta hyllykön. Tuon tapaista olin koko ajan tytön huoneeseen katsellut ja nyt kun oli vielä tarjouksessa, hain meille käyttöön. Täytyy vielä ostaa toisenlaiset laatikot niin on kähee.


Hyllyn kokosin ihan itse omin kätösin. Tietysti ajattelin, että iisibiisi, pari ruuvia ja avot. Heh heh... Eipä ollut ruuveja, vaan tappeja ja liimaa. Mä en ymmärrä, että mikä idea sitä on edes laittaa kasaan huonekaluja liimalla ja tapeilla? Kuitenkin taustalevyjen nakuttelun jälkeen hyllykkö tuntui tukevalta ja hyvältä. Itse tietysti olin yltäpäältä liimassa. Enpä osta vähään aikaan huonekaluja.

Loppuun periaatteistani poiketen tytöltä päivän ilme:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti