1. elokuuta 2011

Unikoulua

Olen ollut laiska äiti. Tyttö on nyt kymmenkuiseksi asti nukahtanut vain syliin pieneen heijaukseen tai maitopullolle. Ei haittaisi muuten vieläkään, mutta kun tämä nukuttaminen kestää 1-3 tuntia. Lisäksi tytön täytyy olla täydessä unessa tai sänkyyn laittaessa pomppaan pystyyn ja koko nukuttaminen täytyy aloittaa alusta. Eilen sitten päätin, että nyt riitti. Meidän likka alkaa opettelemaan nukahtamista omaan sänkyyn.

Maidon annoin ja sänkyyn vein kun väsy tuli. Harso kainaloon, tutti suuhun, hyvät yöt, halit ja pusut. Sitten istahdin siihen sängyn viereen ja silittelin päätä. Pistin takaisin makuulle, kun tyttö pomppasi pystyyn. Pari kertaa tyttö alkoi itkemään, jolloin otin syliin ja itkun loppuessa pistin takaisin sänkyyn. Kun tyttö oli puoliunessa, pidin vain kättä selän päällä.

Ja tieks te mitä? Se nukahti! Tunnin silittelyn ja makuulle laittamisen jälkeen yhä uudestaan ja uudestaan, se nukahti! Oon mä vaan hyvä.

Tietysti tarkoitus olisi se, että jonain päivänä saisin vain viedä tytön sänkyyn, antaa halin ja pusun, toivottaa hyvät yöt ja tämä jäisi sinne ihan itsekseen nukkumaan.

Eilisilta antaa jotain toivoa, ehkä musta tuleeki ihan pätevä äitee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti