2. elokuuta 2011

Hurja hauska päivä

Eilen oli kivaa, oikein kivaa. Vaikka en juurikaan tehnyt mitään ihmeellistä, kaikki tuntui menevän nappiin. :)
Ensinnäkin, sain kämpän siivottua ja pyykättyä. Imurointi jäi ja se on tehtävien listalla vielä tänäänkin, mutta minen turhista ressaa!

Parasta oli kyllä, kun sai auringonpaisteessa olla pihalla! Ilman, että meinasi läkähtyä. Pari tuntia tuossa pihalla sitten oltiinkin. Keinuttiin, käytiin hiekkalaatikkolla maistelemassa äidin kielloista huolimatta hiekkaa, karhukäveltiin nurmikolla ja tattadaa! noustiin seisomaan ilman tukea. Tyttö seisoi pitkään. Ja minä olin tietysti pakahtua ylpeydestä ja huusin naapureillekin: Kattokaa, kattokaa! Voi, ihana muru.

Melkein heti, kun olimme tulleet ulkoa syömään, kaverini soittivat meidät mukaan uimaan. Tyttö oli taas tapansa mukaan enemmän kuin innoissaan vedestä. Seuraavasta saan haukut: Kaverini raahasi taas kuormallisen hyviäisiä likalle. Oli trippiä, pätkistä ja pehmistä. Ravitseva iltapala, eikö? 
Samalla reissulla oli myös mukana haukku, jonka näkemisestä pirpana oli enemmän kuin innoissaan. Ihan sama, mitä haukku teki, tyttö nauroi, konttasi perässä ja paijasi omalla väkivaltaisella tavallaan. Onneksi haukku on lapsiystävällinen otus ja otti välimatkaa, kun tytön hellyydenosoitukset olivat turhan kovakouraisia.

Kotimatkalla tyttö nukahti ja kotiin tullessa heräsi maitopullolle. Nukutus meni hyvin, vaikka siinä taas tunti menikin. Tyttö ei kertaakaan poukkinut pystyyn ja lopulta nukahti käpälä minun kädessäni.
Ja mikä parasta: nukkui nyt toista yötä ihan putkeen aamuun asti, ilman yömaitoa!
Hyvä minä, hyvä me!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti