30. elokuuta 2011

Hiljainen hetki

Nyt on se hetki päivästä, kun lapsi menee päiväunille ja minä saan kaikessa rauhassa käpertyä sängyn nurkkaan läppäri sylissä. Parhautta.

Viikonlopun reissusta on nyt selvitty. Matkatavarat on purettu ja pyykkikasa pienentyy.
Muutto on ohi ja kaikki tavarat ovat löytäneet paikkansa. Lukuunottamatta kahta isoa muovikassia, jotka sisältävät minulle nyt yksinkertaisesti liian pieniä vaatteita. Toivo elää, että joskus olisin vielä xs-s-kokoinen, mutta nyt tulin siihen tulokseen, että vaatekaappini ei tarvitse pursuilla vaatteiden takia, joita en vain voi vielä pitkään aikaan käyttää. Vaatteet ovat nyt 'haluan eroon turhasta kaapintäytteestä'-hinnalla myynnissä huuto.net:ssä, josko joku ne haluaisi omakseen.

Siihen on nyt kolmetoista päivää. Jaa mihin? Kun minä menen töihin ja lapsi aloittaa päivähoidon. Hakemaani paikkaan en päässyt. Tai no, olisin päässyt kai jos olisin toistamiseen kertonut työnantajalle, että olen halukas suorittamaan tarvittavan koulutuksen. Niinpä menen samaan työhön, mutta eri työnantajalle. Tämä pesti kestää nyt vuoden. Lupaili pomo jo vakipaikkaakin, mutta nähtäväksi jää, että onko heillä siihen vuoden päästä tarvetta. Toivoa sopii.
Hoitopaikasta ei ole vielä kuulunut mitään. Toivo on kova, että voimme ennen hoidon alkua käydä tutustumassa ainakin pariin kertaan paikkaan, ettei tytön tarvitse heti suorilta käsin jäädä hoitoon koko päiväksi.

äitin karhu. 

Itse tyttö kehittyy koko ajan, otti se ensimmäiset askeleetkin viime torstaina. Pari kolme askelta tepsuttelee vieläkin, mutta mielummin konttaa. Ei voi olla kuin ylpeä. :)

Alkaa tuntua, että elämä kulkee nyt hyvin. Nautitaan siis tästä.

3 kommenttia:

 1. Heips.. saisko linkin huuto.nettiin sun vaatteille?

  VastaaPoista
 2. Kaikkea en ole vieläkään saanut aikaiseksi laitettua myyntiin. :)

  VastaaPoista
 3. Mutta tuossahan se:

  http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=elisa_j&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A&opuh_ownlist

  VastaaPoista